Buradasınız

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı ile BTSO İşbirliği

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı ile BTSO İşbirliği

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Sayın Nuri KARAKAŞ ile beraberinde Vergi Dairesi Müdürleri Rafet GÜCCAN ve Halil ŞENVER 30. Vergi Haftası kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette BTSO Başkanı İbrahim BURKAY ve ziyarette hazır bulunan oda temsilcilerine Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı kokartı takan Sayın KARAKAŞ, İbrahim BURKAY’ın ve şahsında tüm oda üyelerinin vergi haftasını kutladı. Sayın KARAKAŞ, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nın başta BTSO olmak üzere Bursa’da tüm kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile çok iyi ilişkiler içinde olduğunu, bu iyi ilişkiler ve güçlü iletişiminden tüm tarafların fayda sağladığını vurguladı.

BTSO Başkanı İbrahim BURKAY ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, Bursa’nın üretkenliğinden ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bursa için hedefledikleri yatırımları anlattı.

Ziyarette ayrıca Sayın KARAKAŞ, BTSO Akademinin çalışmalarını yakından takip ettiğini, gerçekleştirilen eğitimlerin çok değerli olduğunu ifade ettikten sonra, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı olarak da vergi ve kişisel gelişim alanlarında personele dönük yoğun bir eğitim programı uygulamaya gayret edildiğini, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nın son yıllarda yapılan alımlarla genç ve dinamik bir insan kaynağına sahip olduğunu, bu bağlamda memnun edici seviyede bir hizmetin en büyük bileşeninin işini iyi bilen çalışanlarla, eğitimle gerçekleştirileceğinin bilincinde olduğunu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Sayın Nuri KARAKAŞ ve İbrahim BURKAY; BTSO ve Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nın mesleki ve kişisel gelişim alanlarında eğitimler ile ortaklaşa akademik çalışmalar yapılmasını öngören protokol imzaladılar.

Ayrıca ziyarette, en yakın tarihte Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından BTSO üyelerine dönük, 24 Seri Nolu Katma Değer Vergisi Genel Tebliğiyle uygulamaya dahil edilen, “Ön Kontrol Raporuna Dayalı KDV İadesi Uygulaması” konulu seminer düzenlenmesi kararlaştırıldı.