Buradasınız

Ataevler Ek Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Eğitim Salonu Açıldı

Ataevler Ek Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Eğitim Salonu Açıldı

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Ataevler Ek Hizmet Binasında personelimize yönelik kütüphane ve eğitim salonu açılışı yapıldı. Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri KARAKAŞ ve beraberindeki idareciler ile personelin katıldığı açılış, 26.03.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Hem eğitim hem de toplantı salonu olarak da dizayn edilen kütüphane, Ataevler Ek Hizmet Binasının 6.katına konumlandırıldı. Ergonomik ve teknolojik olarak tüm imkanların erişilebileceği kütüphane; eğitim, araç/gereçler ve teknolojik gelişmelere ayak uydurulması amacıyla personelin hizmetine sunuldu. Tüm personelin faydalanabileceği çok amaçlı salon, kurumsallığın ve yenilikçi vizyonun gelişmesinde önemli bir yere sahip oldu.

Bursa Vergi Dairesi Başkanımız Nuri KARAKAŞ; hizmete giren çok amaçlı salonun, personelimizin gerek servis-daire bazında çalışmaları gerekse de toplantı, eğitim programları için tasarlandığını, bireysel çalışmalar için de vergi mevzuatı kaynaklarına erişebilecek nitelikte olduğunu belirtti. Tüm çalışanlarımızın bu imkanlardan faydalanması temennisini ileterek, başarılar diledi.